söndag 11 juli 2010

EN FANTASTISK DAG MED MIN ÄLSKLING!

Vid klipporna idag
Måste bara berätta om eftermiddagen och kvällen. Jag mötte upp Sebbe och hade då packat ner strandsaker. Vi gick sen o handlade lite godsaker som vi hade med oss till klipporna. Vi hade inte ens gått i det området innan och det var så overkligt. Så jävla vackert!! Bara 5 min från våran lägenhet. Vi har inte utforskat vårat närområde kan jag säga. Vi letade upp en bra klippa nära vattnet och det var bara 5 meter till bryggan.


Vi låg där och var kokheta och sen badade vi. Solade, badade, rökte, drack latte och läsk och så vidare i flera timmar. Det var mycket folk som hade sökt sej till vattnet för lite svalka. HELT UNDERBART!!! Vi som inte kan bara samtidigt annars höll på att plaska o busa som två ungar i vattnet. Hängde i bojorna och dök under vattnet o pussades :))) Allt var så fantastiskt! Sen gick vi o handlade lite frukt o sånt inför kvällen och gjorde smoothies.
Sen var dte ju VM-fotbollen. Finalen får man ju inte missa...även om jag kanske inte satt klistrad vid tv:n hela tiden hihi..

Det är tomt utan Nutti men vi njuter av att bara rå om varandra och all tid man har nu. Vad gjorde man med all tid innan man fick barn???????!!!


Jag har fortf inte lyckats prata med lille darlingen men kanske har han lust imon. Var just inne och sniffade på hans kudde i hans säng...tror nog jag sover på den inatt 'kärlek'...Men det är verkligen inte ofta som vi får vara själva jag o min prins :)
Nu är det sängen som gäller. Kanske ska jag se om det är nåt CSI avsnitt, för jag har ju inga tider att passa imon. Ska jobba imon natt men det är ju inte förrän senare.
Sebbe sa att han ska jobba över mån o tid nä jag jobbar så kan vi bada efter jobbet de dagarna som jag är ledig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar