onsdag 14 juli 2010

Lunch med världens bästa lillebror och lite annat blandat

Min fina lillebror, jag älskar dej!
Det har varit lite bloggtorka de senaste dagarna...anledningen är att jag jobbat en del och kan verkligen inte sova på dagarna. Det är så himla varmt. Jag ligger bara o vrider o vänder. På eftermiddagarna är det lättare men jag vill ju kunna somna när jag kommer hem.

Alla på jobbet är sega för alla har samma problem. Men jag ska inte klaga, jag älskar värmen och är glad för solen o sommaren. Bästa årstiden!

I måndags träffade jag lillebror Gustav och han bjöd sin syster på lunch. Det var jättetrevligt och mycket gott. Jag åt fish and chips och Gustav (Tulle) åt pommes o hamburgare. Sen köpte vi latte och promenerade lite innan det var dags för Tulle att åka till jobbet.

Jag gick hem o hämtade bikinin o gick o badade alldeles själv vid klipporna. Låg där en stund och begav mej sen hemåt och sov ett par tim innan det var dags för jobbarnatt. Sebbe jobbade över o tränade efter jobbet så vi gick om varandra men sågs en snabbis morgonen efter när jag kommit hem o han skulle iväg o jobba.

Vi saknar vår lille Nutti men vet att han har det toppen hos farmor. Farmor skickar bilder till oss varje dag från mobilen och de har det verkligen mysigt! En gång har jag pratat med honom och det var guld! Sebbe pratade med honom samma dag från sitt jobb.

Känns så bra att han inte behöver vara på dagis nu. Det är ju jourdagis och det skulle vara tråkigt att ha honom där. Speciellt denna veckan då det hade blivit långa dagar för honom. Vår lille prins! Snart ses vi baby!

Jag vill också passa på att gratulera Cecilia Hulton som idag fyller 30 år!!!!! Finaste gumsan!!! Mys att prata med dej idag!

Ikväll efter att Sebbe kommit från jobbet så hade jag fixat grekisk sallad och kyckling som vi tog med till klipporna. Vi hängde där och drack även latte från min fina nya termos. Vi badade också och det var så skönt. Svalkande. Jättemycket folk satt på klipporna med picknickkorgar o rutiga filtar med vinglas i händerna. Sommaren är verkligen bäst!!

Nu måste jag sova lite för jag känner att jag börjar få huvudvärk. Har jobbat inatt också och inte sovit nåt. Hängde med kompisar vid klipporna och badade så nu måste jag i säng tidigt. Imon tar jag det lugnt hemma. Gustav kanske kommer över och äter lunch hos mej.


Oj detta blev ett långt inlägg, så blir det när jag inte skriver på ett tag. Jag kör ihop allt :)


Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar