söndag 11 juli 2010

Nu börjar Alexanders sommarlov på 5 veckor, finaste du!

Igår åkte Sebbe ner med Alexander till Kalmar och farmor. Han ska vara där själv hela vecka 28. Både jag o Sebbe jobbar ett tag till (jag jobbar 1 vecka till och sebbe 2 v). Jag kommer åka ner så snart jag gått av mitt sista pass och sen kommer Sebbe ner veckan efter.
Jourdagis är inget alternativ för oss så det var superbra att vi kunde göra så här och nu har han sommarlov i 5 hela veckor, underbart! Han kommer ha det superskoj i Kalmar. Han ska även vara ett par dagar hos mormor o Kjell på Öland. Och så kommer vi vara på Öland mer när vi kommer ner också.
Han o pappa åkte igår och jag ringde honom på förmiddagen och då var han för upptagten för att prata med mej så jag ser det som ett gott tecken på att han trivs som fisken där nere.
Sitter här i sängen och skriver medans jag väntar på att Sebbe ska komma fr Kalmar. Vi ska till klipporna och sola o bada (hur ofta kan man hänga på klippor annars, det blir mest stranden där alla ungar har kissat upp vattnet tilll 25 grader). Ska bli mysigt att hänga bara jag o min prins!
Jag ska gå o handla lite juice och frysta bär för vi lär ju behöva svalka oss med sånt när vi kommer hem.
För nån dag sen så var jag hemma hos Sonny och Emilia och hälsade. De bor nu på Kungsholmen igen och deras lilla dotter Olivia är sååååå söt! Hon har hunnit bli 2 månader snart. Lilla loppan!!!! Jag tog bilder men det vart lite tjafs om jag fick lägga ut dem så jag måste kolla vilka bilder som var ok först :=) Haha. Man vill inte tjafsa med en mamma med massa hormoner i kroppen hihi. Det är Emilia Leila Rules som gäller (du e så fin baby!!) Tack för att jag fick komma och ser erat lilla underverk!! Ni har gjort ett bra jobb!
Näää nu ska jag ta mej en smoothie innan jag svimmar. Lägenheten är skön o sval faktiskt med sina tjocka vita betongväggar men man behöver lite energi.. Är sugen på salladsbuffé men orka...
Nä nu drar jag. Kommer skriva om världens bästa pryl sen! Gör det ikväll samt lägger in en bild på den. Köpte den för ett par dagar sen :)
ha en fin dag i solen, här är det 32 grader nu!!!
puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar