söndag 10 juli 2011

Par-vecka med start idag

Hola! Hoppas ni har det bra! Här är det finfint. Jobbat inatt och har inte kommit i säng. Men jag e inte förvånad :) Sebbe åkte ner med Alexander till Kalmar i fredags. Han ska nu vara hos farmor i en vecka. Gustav och Lova åkte ner med dem för Lova ska vara hos mamma och Kjell den här veckan så Gustav o Sebbe åker tillbaka till Stockholm idag. Jag och Sebbe ska alltså leva par-liv. Det var ett år sen vi gjorde det. Vi ska hänga vid klipporna, där vi annars inte är speciellt mycket då det inte är så barnvänligt. Men nu kan vi hoppa från klipporna och lapa sol på den varma klipphällen. Grilla sena kvällar och bara vaaaa. Så jävla skönt! Som alltid blir det mycket prat om Alexander såklart. Vi pratar om saker han sagt eller gjort. Det som jag tycker är guld är att när man varit ute vid stranden/klipporna en hel dag är att man kan slänga sej i soffan när man kommer hem. Beställa lite Take away mat från nåt ställe och inte behöva tänka på matlagning. Bara göra vad som faller en in. Träffa kompisar kl 17 då man annars står hemma och lagar middag för det mesta. Sebbe kan spela fotboll, träffa sina vänner precis när han vill. Och spendera nätterna med en massa bra filmer och Ben & Jerrys i sängen. Och sen kl 02 kan vi kolla på ytterligare en film utan att få panik för att man måste upp kl 8. Sånt e guld! Nu vill man ju inte leva så jämt. Då skulle man inte uppskatta det alls. Man har ju levt ett liv utan barn såklart och inte sjutton kändes det fritt just då. Livet med Alexander kan inget slå. Inte en chans. Men de här små stunderna emellanåt... Det e fint det!


Vet att många säkert tycker jag tänker konstigt, inte alla men en del ang det här med egentid. Jag skulle inte fixa att inte få vara bara LINDA ibland. Mammarollen behöver inte utesluta Linda-rollen och tvärtom. Sebbe och jag tänker precis likadant här med egentid. Dels var och en för sej och sen även tillsammans. Att kunna sticka iväg kl 15 och sen vara ute så länge man vill. Inga tider att passa. Jag hatar att passa tider. Dagistider är värst! Jag vet inte hur många ggr som jag och Alexander har varit hemma och myst bara för att jag inte tycker om dagistider. Vet inte om det är nåt fel på mej men det är så skönt att ha honom hemma och vi kan göra vad vi vill utan nån tidspress. Bara vara ute och leka, fika, vara på stranden, kolla på nån Astrid Lindgrenfilm, ta en tur med cykeln etc.


Nu ska jag återgå. Håller på att tvätta. Men vad gör det att jag inte sover?? JAG HAR JU INGEN TID ATT PASSA! Fast ska ju jobba inatt också men till kl 20.00 är jag nog vaken till även om jag somnar kl 14 :) Sebbe och jag tänkte dra till klipprna i eftermiddag när han kommer hem från Kalmar. Om vädret tillåter för nu börjar det faktiskt mulna på. Fan! Men regnar det eller är för kallt så hänger vi hemma istället. Vi kan göra som vi vill :)


Men som sagt var så pratas det ju mycket om lilla Nutti så jag tänkte ringa och fråga om han vill prata med sin lilla mamma. Jag sover såklart på hans kudde i sängen :) Fast jag var så dum som tvättade hans sängkläder efter att de åkt. Nu får jag istället hålla till godo med hans reservnussefilt. Den är inte dum den heller :)


KRAM och ha en fin dag alla sötnosar där ute!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar