måndag 11 juli 2011

Telefonen, en av de bästa uppfinningarna på jorden!

Hej söta ni, det är ju onekligen lite sommartorka här på bloggen men jag ska förska uppdatera er. Imorgon kommer lite festbilder :) Är hemma hela dagen och har inget bättre för mej :=)




Alexander är hos farmor i Kalmar och jag har pratat med honom i en halvtimme idag på morgonen. Fina fina! De har det jättetrevligt där nere.




Jag och Sebbe då, ja vi har det också jättebra. Nu väntar två filmer som vi ska ligga o titta på i sängen. Det blev inget bad vid klipporna idag pga vädret. Men det är minst lika mysigt att vara hemma också. Vi gör ett nytt försök imorgon med klipporna.




På fredag ska jag på dejt med finaste Kiril. Vi ska partaja. Ska bli skoj som tusan! Idag har vi pratat flera ggr och det finns nog ingen som älskar att sitta i telefon som jag. Det här med att prata i telefon...jag har alltid älskat det! Vissa kan man prata med hur länge som helst och tiden bara flyter iväg. Jag och Kiril kan lätt prata 3 timmar och ändå känns det som 20 min. Vi löser väldigt sällan några världsproblem dock. Sebbe tycker inte om att prata i telefonen alls. Kort och effektivt tycker han att det ska vara :)


Kiril ringer mej alltid när jag går hem fr jobbet på morgnarna när jag jobbat, sen pratar vi ett par ggr till under dagen och alltid på kvällarna. Uppskattar våra samtal och vi sa i fredags att det finns ingen vi pratar med så mycket som med varandra i telefon, ingen av oss. Och så känns det skönt att inte bara EN av oss ringer den andra utan vi ringer båda två. Sebbe säger som vanligt: hör att det är Kiril du pratar med. Jag skruvar upp volymen på tv så jag slipper höra er konversation :) Jag brukar inte stänga in mej när jag pratat i telefon utan sitter med Sebbe i soffan och fortsätter prata om det ringer.




Imon ska jag också blogga om en annan underbar sak som hänt i mitt liv. Men det får bli imorgon det. Nu ska jag ägna kvällen och tiden till finaste älskligen i hela världen.




KRAM




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar