lördag 22 maj 2010

Gröna Lund en varm o stekhet dag :)

Idag var vi som sagt var på Grönan. Vi stannade till på Mc Donalds innan vi gick dit. Vi kom till Grönan ca 12.00 och det var helt fullt med folk. Inte så förvånande kanske med tanke på det fina vädret. Köerna var enorma. Väl inne så köpte jag o Sebbe åkband och sen var det bara att köa och åka. I början så ville inte Alexander stå i kön och han blev rastlös och sen när vi väl fick åka så jublade han men blev genast ledsen när karusellerna och berg- och dalbanan stannade o vi var tvungna att gå av. Men efter ett tag så fattade han och han var hur tålmodig som helst. Inget gnäll alls! Vi turades om att åka med honom o detta var hans dag. Vi lät honom göra allt och gå dit HAN ville. Vi åkte Nyckelpigan som faktiskt var ganska sugande i magen. Han skrek av lycka i backarna.
Jag var lite orolig att den skulle vara för mkt för honom men där hade jag fel. Han älskade det! Vi lämnade vagnen och gick allihopa in i Lustiga Huset. Det tyckte han också om jättemycket. Åkte även den nya attraktionen som heter Tufftufftåget, men den var mesig, till och med för en 3-åring. Skulle åkt fritt fall för barn men man var tvungen att vara minst 1 meter och där tog det stopp :) Vi åt grillad hamburgare, pommes och läsk vid vattnet längst ut på Grönan och njöt av värmen där. Sen fortsatte vi att åka mer.
Det blev ingen middagslur för Alexander men han var på så gott humör ändå. Vi var där ända till kl 18. Då var det en liten grabb som höll på att somna i vagnen. Tur att man kan ta till godis vid såna situationer. Vi höll honom vaken tills vi kom hem o sen lekte han med sin leksaksbuss (favvosaken) och sen var det dags för kvällsbestyren o sen somnade han på ca 5 sek i sin säng. Helt utmattad! Har varit en supermysig dag idag! Tack mina älsklingar!! Ni är mitt allt!!! Ha en fortsatt trevlig lördagkväll! Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar