tisdag 25 maj 2010

Wow vilken härlig dag jag o Alexander har haft!!

Alexander var hemma och ledig med mej idag. Vi tog det lugnt på morgonen, sen in till stan och kollade på sneakers till honom. Hittade inte dem som vi ville ha. Vill ha samma som han hade förra året. De klassiska Nike-skorna, vita med blå logga. Får kolla om det en annan dag. Vi åt lunch i Gallerian och hade det super! Han var på gott humör och allt var lugnt o trevligt. Vi gick o strosade lite och sen åkte vi hem och la oss att sova. Vi sov i stora sängen båda två. Jag var trött och Alexander bara låg o pratade!? Men han somnade till slut och klockan väckte mej vid 14.45. Då var det dags att vakna och göra sej redo för en fika med Julian, lilla Nathaniel och söta Emilia i Fruängen. Vi hade så mysigt o killarna lekte i lekrummet under uppsikt av oss genom ett fönster. Vi brukar alltid sitta vid bordet intill lekrummet för då har man full koll på dem hela tiden.
Tiden går alltid så fort när vi ses...alldeles för fort! Emilia och hennes familj har just varit i USA i en månad och kom hem i förrgår så vi hade mycket att prata om. Tycker så mycket om henne. Vi ses både med barn o utan. Nästa gång blir det utan :) Då får man tid att sitta i lugn o ro. Lilla N är såklart med oss, han är ju bara 6 månader...
Vi kom inte hem förrän kl cokan var 18.20 för vi hade handlat mjölk och varit på apoteket. Lagade middag och sen var det bad och kvällsrutiner. Pappa tränar ikväll så det var verkligen min o Nuttis dag. Vi har haft det jättekul! Nu ska jag slappa i soffan med Sebbe o titta på Desperate Housewifes...eller jag ska titta på det iallafall :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar