måndag 13 juni 2011

Fredagsmys vid klipprna

Jag och Alexander vid klippbadetHär ligger vi o njuter bland alla andra


I fredags efter att jag hämtat Alexander på dagis så for vi raka vägen och handlade saker som vi skulle ha med oss inför kvällens picknick vid klipporna. Vi lagade till maten och sen kom pappa hem och sen gicl vi iväg med kylväskan. Det va smockfullt med folk och såååå varmt och skönt ute. Massor med människor som grillade också. Vi satt där ute till ca 20.00 och svettades hela tiden. Eftersom det är klippor där så får man vakta Alexander extra noga men det var inga problem. Han har aldrig varit ett sånt barn som springer iväg från en. Han håller sej alltid i närheten. Vi satt mest på filten och ibland doppade vi tårna vid bryggan. Det är djupt direkt där vid klipporna så om Nutti ska bada där så måste han ha flyväst eller simpuffar. Men det är en vacker vy över Kungsholmen och Lilla Essingen. När vi började poacka ihop så kom mycket ungdomar som skulle hänga där med tetra och grillar. Men i det stora hela så var det blandat med folk.


Sen gick vi hemåt och kollade på tv och Alexander var uppe till ca 23.00. Hur pigg som helst :) Sen somnade han och jag o Sebbe kollade på tv och bara slappade. Vi hade hyrt en dvd som vi kollade. Den var på japanska :)) Haha jävligt dåligt val! Den hette Tidal Wave (Tidvågen) och handlade om en tsunami. Jag tycker annars om katastroffilmer men denna va jäkligt seg. De sista 20 minutrarna hände det saker. Innan dess slog japanerna varandra i huvudet mest hela tiden och vi var måttligt roade. Sebbe retade mej för mitt dåliga val av film och jag kunde inte argumentera emot den här gången. Annars brukar det vara jag som hyr de bästa filmerna av oss två :)


Men det var en skön kväll! Och nu är det ju sommar!!!!!! Sommaren är den allra bästa årstiden! Våren kommer på andra plats :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar