måndag 13 juni 2011

Tredje inlägget idag, Grattis faster Hanna. Grillning vid klipporna!

Sebastian och Gustav är grillmästarna!Jag badar! Årets första dopp. Det var ta mej fan svinkallt! Sekunderna innan jag hoppar i så har Sebbe just kommit upp. Han var i vattnet ca 30 sekunder medans jag var i ca 5 kanske. Jag simmade ut till bojarna och satte mej på repet för jag fick svårt att andas och mitt hjärta slog i 150. Men jag lyckades ta mej tillbaka och det var riktigt uppfriskande! Och det skönaste var att det fortf var varmt när man kom upp.


På eftermiddagen på lördag så gjorde jag en marängtårta till Hanna som fyllde år. Hon och hennes kompis var här och vi tog med oss mat och tårta till klipporna. Samma ställe vi var på i fredags. Jag o Gustav hade direkt efter att vi kommit till IKEA varit o köpte flera kilo kött, grillar, potatissallad, sallad, flera liter läsk osv och så stack vi alla iväg och satte oss tillrätta vid klipprna. Fick en superplats!!! Jag o Sebbe badade. SKÖNT!


Vi var kvar vid klipporna i flera timmar. Hannas vän åkte hem lite innan och Hanna tog tväris efter att vi lämnat klipporna och Gustav följde med hem sen och sen åkte han vidare till en kompis. Jag och Sebbe var totalt slut men Alexander var pigg som tusan så han for runt här hemma medans vi bara låg o såg på.


Vi slappade resten av kvällen och sen myste vi allihopa i soffan.


Kram

1 kommentar: