fredag 17 juni 2011

Tårta a la Linda

Och äntligen så kommer tårtan! Sorry för väntetiden! Bären är frusna på bilden men de tinade lagom tills vi skulle börja mumsa på dagis. Vi hade en underbar tårtfest på dagis i onsdags! Vi kunde inte vara ute pga av regnet men det var super iallafall. Det var tipspromenad och fika. Det var 4 st andra barn som också hade med sej tårta. Kan skryta lite nu och säga att vår tårta tog slut först :) Alla sa: "Wow vilken fin tårta Linda. Du är ju hur duktig som helst"! Jag blev ju jätteglad!!! Stolt! Men nu är det färdigskrytet! Lovar!


Alexander brände sej tyvärr på en stor termos med tevatten i. Det är samma termos som de har ute på somrarna för att barnen själva ska kunna ta dricka eller bara svalka ner sej med vatten. De trycker på en knapp och så rinner vattnet. Alexander satte handen under och tryckte på och sen blev det kaos. han brände sej i handen men det blev som tur var inga blåsor. Jag satte honom under kranen med ljummet vatten och sen fick han en ispåse att hålla i. Han var ledsen mesta delen av tiden men grät inte jämt. Tror att han tyckte att det var mysigt på tårtfesten ändå. Lilla älsklingen!! Tyckte så himla synd om honom. Fröken som ställt fram jättetermosen fick ju såklart jättedåligt samvete och de flyttade genast upp den så att barnen inte nådde den. Han trodde ju att det var kallt vatten i som det brukar vara när han är ute på gården.


Vi åkte sen hem och tog det lugnt. Cykeln fick vara kvar på dagis över natten och vi tog bussen istället pga handen. Vi åt middag och sen pusslade vi lite och läste böcker. Han somnade runt 22.30 (!?) men var lite uppspelt så dte var svårt att få honom att komma till ro.


Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar