söndag 14 november 2010

Fars dag!

Sebbes present på Fars dag
Isigt värre

Mamma och Nutti känner på isen
Pappa och Nutti matar änderna


Matar änderna
Fika hinns alltid med


Lattepappa



Hemma igen

Idag fick jag sovmorgon igen :))) Och det är Fars dag och allt. Ingen dålig pappa Nutti har! Vi firade honom med pussar, kramar och present från Bönor o Blad som vi köpte igår. Han blev jätteglad! Sen gick vi till Vinterviken och promenerade runt där. Helt underbart!! Det var mycket folk som var där och gick. Det va lite julkänsla över det hela. De karga träden och allt som var lite grått o halvmörkt. Kikade även in på cafeet som ligger där. Vi har inte ens varit inne där på alla år. Bara gått förbi. Vi hade med oss massa bröd som vi matade änderna med. Dessa var dock kräsna och inte alls hungriga. Feta var de också så vi är knappast de enda som matar dem :) Vi hade med oss latte och bullar och saft till den lille gossen. Det var verkligen mysigt!


Vi hängde där ett tag och sen började det regna så vi började så smått vandra hemåt. Fixade snabbt lunch och sen tupplur för Nutti. Pappa har just åkt o tränat och jag ska kolla på en film på datorn. Gustav o Lova kommer hit senare och det blir middag som består av fläskfilé, potatisgratäng, bea-sås, gelé och sallad. Mumma!


Jag ska ringa till min kära lilla pappa idag o gratta honom. Han kommer hit snart o hälsar på. Inte idag alltså men snart. Ska bli jätteskoj!

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar