måndag 29 november 2010

söndag

Vi vaknade och då var det strömavbrott. Snön fortsatte även den att falla. Vi var lite oroliga att vi inte ksulle kunna ta oss ut från gården med bilden för det var verkligen HUR MYCKET SNÖ SOM HELST! Farfar o Maggi började köra runt med traktorn för att platta ner lite. Självklart fick Nutti sitta med o köra traktorn också. Han tyckte om det! Sen blev det en tur med sparken medans Tottise skulle ut o kissa. Vi gicj till stita vägen o tillbaka igen. Farfar körde sparken o Alexander åkte med. Även detta var uppskattat!
Jag o Alexander gick bort till stallet som ligger intill gården och hälsade på hästarna. Alexander vågade inte klappa dem men det gjorde minsann mamma :) Jag älskar ju hästar och var verkligen sugen på att rida. En annan gång...
Vi åkte sen hem till Sthlm med våra nyinköpa bil. Vi tog god tid på oss och det var total katastrof i snön. Bilar hade kört av vägen, lastbilar som inte kunde ta sej upp för backar, snöbilar som fastnade osv...men det gick som tur var väl för oss. Vi stannade och åt mat i Söderköping. Det blev bara ett stopp för vi ville hinna hem innan ovädret trog i ännu mer. Ett tag så var det så läskigt att man inte ens spg vägen. Lägg till dimma och snöfall på det. BRRR!
Men vi kom hem sen och det var skönt! Vi fick med oss ett lamm hem från farfar o Maggi. MUMS!
Det var en härlig resa det här...i vår bil...som en liten familj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar