lördag 4 december 2010

lördagsmys med plockmat

Vi har haft en jättemysig kväll. Gick till Delikatessaffären och handlade på oss massa godsaker. Marinerade vitlöksklyftor, champinjoner i örtmarinad, lufttorkad skinka, oliver, baguette, läsk, parmesanost mm. Så gott! Skulle ta en bild på det hela men kom på det när vi ätit klart så bild uteblev :(
Vi satt framför TV:N (som vi ALDRIG gör annars). Men när man äter plockmat så är det tillåtet. Sebbe tog tandborstningen och nattningen av lilleman efter att vi fått honom lugn. Hjälp va uppstissad han var. Vi hade busat och hållt på hela kvällen så han hade svårt att komma till ro. Jag älskar att busa och han är verkligen en buskille på hög nivå. Fast busig på ett bra sätt!
Nu ska jag lägga mej i sängen o titta på en film jag fick av Kiril. Sebbe har lagt beslag på soffan o tittar på fotboll. Jag har absolut ingen anledning att masa mej dit. Hatar fotboll! Förutom när Kalmar FF spelar.
Hoppas ni har och kommer att få en fortsatt mysig helg. Imorgon är det 2 advent!!! Va fort det går nu fram till jul...längtar! Men vi har fortf julklappar att köpa så det får inte gå alltför snabbt bara. Men det mesta är klart dock. Skönt att vara tidigt ute i år.
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar