tisdag 5 april 2011

Andra inlägget idag, Lek på Andys lekland i söndags

På väg med Saltsjöbanan. Tyckte att det var liiite kul att det stod Solsidan också. Det ligger ju där ute i Saltispappor spanar på sina ungar Klart att dte blev en Frappe till mamma

Vet intre hur många ggr de åkte dne här kanan. Gustav, sebbe och jag åkte också såklart! Man blir som barn på nytt!
Självklart måste man fylla på förrådet efter sen stund så man kan busa o leka ännu mer igen
Hela högen
En överblick

I söndags åkte vi med Gustav o Lova till Andys lekland i Sickla. Vi var där i flera timmar och vi vuxna tyckte att dte var minst lika kul som barnen! Jag klättrade och hoppade och åkte rutschkana med barnen. Det gjorde vi alla. Vi hade hittat bra soffor så vi hade uppsikt över dem när d åkte, klättrade o lekte. Alla sofforna som stod ställda var placerade perfekt så att man kunde ha koll hela tiden. Nu efteråt har man träningsvärk i armarna för jag testade att klättra upp på en vägg. Man är inte så smidig som man trodde haha. Barnen är så smidiga och kommer fram överallt. Själv så ropade jag att de skulle vänta lite på mej i klätterställningen för att mamma kom inte igenom det lilla hålet typ :)) Barnen armbågade sej fram hela tiden men det kan man ju inte göra som vuxen när man är med 150 barn. Ser inte bra ut.


Vi åt lite lunch där men barnen hade knappt tid att äta inna de ville börja leka o busa igen. Det var helt underbart att se dem ha så roligt! Inget slår att se sitt barn så extas! Synd bara att Sickla ligger lite avsides men det går ändå :=)


Alexander och Lova funkar så himla bra ihop!! De leker och just på Andys så gick det kanon. Det var verkligen nåt för dem! Ingen tröttnade och de höll på hela tiden. På slutet så var de helt genomblöta. Vi var där i lite mer än 4 timmar och när vi skulle hem så var vi alla helt färdiga. Barnen piggnade till när de kom ut i friska luften men vi vuxna bara satt och väntade på att tåget skulle komma..helt tysta. Det fanns öronproppar man kunde köpa på leklandet. Det var sånt sorl men ingen av oss köpte det. Det var en helt underbar dag!! Kommer vi garanterat att göra fler ggr! Jag o Alexander har varit på Andys när jag var mammaledig med honom. Då satt vi alla mammor och fikade med våra små liv. Då va de på tok för små för att uppskatta leklandet. Tror Alexander just hade börjat äta smakisar. Sen var vi där lite senare och då var bollhavet good enough för plutten. Nu, den här gången så var det perfekt!


De hade faktiskt ett lekland i närheten av där vi bor men det lades ner tyvärr. Gick väl inte så bra kanske men sån stor yta och hög hyra kan jag tänka mej. men det var synd. Hade jag gillat jättemycket. Vi hann gå dit ett par ggr innan det lades ner.


Alexander somnade direkt efter middagen när vi kom hem. Helt slut! Då var klockan 18.30 ungefär mn vaknade sen kl 21 och var pigg som en mört?! Och sen var han uppe till 23 med oss och sen la vi oss allihopa och sov hela natten. Trötta efter en perfekt dag då alla var nöjda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar