söndag 28 augusti 2011

Lilla familjen på LÅNGprommis

Sebbe och Sasha på våran timlånga prommis i lördags Den här stugan var Sebbe och jag o besökte ett par ggr när vi var relativt nyinflyttade till storstan. Det var en lång promenad dit och vi var ofta ute o gick. Det var mycket getingar där men väldigt vackert. Det ligger högt upp och har en lite gammaldags stil. Mycket nostalgiskt! Vi gick aldrig in dit i lördags utan vi såg stugan fr stigen nerdanför. Vet att det syns dåligt på bilden men om ni tittar noga så kan ni skymta ett gult hus lite högre upp.



Hej vänner, jag har varit fullt upptagen hela helgen känns det som. Sebbe kom hem vid ca 02.30 i fredags. Inte så sent som jag trodde han skulle komma. Jag var vaken då och kollade på Det bitterljuva livet med Richard Gere. Ja jag tittade inte på filmen MED honom såklart haha. Tidigare på kvällen kollade jag på min film som jag hyrt. Det var om ett team som skulle utforska olika grottor under vatten och som sen blev instängda djupt ner i havet. En jättebra film! I lördags så var hela lilla familjen ute på långpromenad, inte bara 1 timme, inte 2, inte 3 utan hela 4 timmar. Vi gick och gick...och gick......och gick. Det kändes rejält i fötterna. Vi avslutade våran prommis med lunch och sen tog vi tuben tillbaka. Vi gick bland vackra villor i marin stil. Vid varje garageuppfart fanns det två garageportar och allt var otroligt fint. Som om man varit i södra Frankrike. Vi njöt där vi gick. jag o Alexander försökte rädda 2 skalbaggar från envisa myror. Kan säga att baggarna var chanslösa. Såg grymt ut hur de slet i benen på baggen. Myrorna är små men när de är många då jäklar. Vi stannade och kastase stenar i vattnet från klippor. Hade med oss lite mackor och Ballerinakex. Satt på en bänk och tittade ut över vattnet högt upp på klipporna med träden tätt omkring oss. När vi satt på bänken så lutade jag huvudet mot Sebbes axel och önskade att tiden kunde stanna just där och då. Och jag var (är) så lycklig att jag lyckades fånga just Sebbe för 14,5 år sedan...Min prins och kärlek i livet och att vi fick våran lille Sasha...

När vi hade gått färdigt så tog vi som sagt var tuben tillbaka och däckade i soffan när vi kom hem. Helt slut! På kvällen gick jag ut på partaj med Kiril men det tar jag i ett separat inlägg om en stund. Väntar på bilder från Kiril. Bad honom messa dem nu på morgonen men har inte fått några än så gör det så fort det plingar i mobilen.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar